Ademsessie

Ademen = leven.

Hoe je ademt, zo leef je. We staan er vaak niet bewust bij stil, ademhalen. Het gebeurd, veelal onbewust en we hoeven er niet over na te denken. Om te leven hebben we adem nodig, heel belangrijk dus. Waarom staan we er dan eigenlijk zo weinig bij stil?

Dat we als ‘vanzelf’ ademhalen, betekent nog niet dat het ook een optimale ademhaling is. Dat het ons dient. Eigenlijk toch gek dat we hier bijna nooit bewust bij stil staan, het gebeurd ‘gewoon’…

We maken gedurende ons leven van alles mee, leuke dingen en minder leuke dingen. We reageren daar op en creëren zo gedurende ons leven een adempatroon. Iedereen heeft een adempatroon. Wat ons niet persé altijd dient. Echter hebben we dit vaak niet door.

Als baby heb je vaak een mooie ademhaling. Echter zodra wij opgroeien en van alles meemaken, is dit terug te zien aan de ademhaling. Denk maar eens aan een situatie, waarin je heel erg geschrokken of angstig bent geweest, wat deed je dan … je adem inhouden. Maar ook in deze gejaagde maatschappij, waarin veel spanning is, houden we vaak onze adem in. Het kan ook zijn dat je vaak het gevoel hebt naar ‘lucht te moeten happen’ of dat je jezelf erop betrapt dat je vaak heel erg ‘hoog’ ademt. Het kan allemaal.

Onze ademhaling is ontzettend belangrijk. Voor ons lichaam, onze organen en voor onze geest. Het zorgt ervoor dat alles goed blijft werken.

Tijdens een ademsessie gaan we verbonden ademen. Dat is een andere manier van ademhalen, wat bewust wordt gedaan. Het zorgt ervoor dat er meer zuurstof op celniveau wordt opgenomen. Wat goed is voor lichaam en geest. Het leidt ook tot een hoger niveau van bewustzijn. Je leert weer optimaal te ademen, wat allerlei positieve gevolgen heeft. Er wordt gekeken hoe je adempatroon is en hier wordt ook uitleg over gegeven.

We gaan uit het hoofd, in het lijf!

De investering voor een losse Ademsessie is €150 (incl. btw). De gehele sessie duurt ongeveer 2 uur totaal.

Wil je écht met je adempatroon aan de gang, dan is één sessie niet voldoende. Een patroon wat al jaren zo is, is niet compleet veranderd in 1 keer. Maak dan nu gebruik van de pakketkorting! En laten we van jouw adempatroon weer een mooie ademhaling maken, die helpend is. We starten met een zeer waardevolle intake sessie, wat een sessie op zich is! En stellen doelen waarvoor je graag zou willen ademen. Met iedere sessie komt er steeds weer een beetje meer lucht & ruimte!

Pakket 1: 1x waardevolle intake sessie + 4x ademsessies nu voor €697 (incl. btw) ipv €750.

Pakket 2: 1x waardevolle intake sessie + 9x ademsessies nu voor €1377 (incl. btw) ipv €1500.