Reviews

Anderen gingen je voor en vonden dit ervan:

“Al jaren worstel ik met het vinden van een baan waar mijn passie ligt. Meerdere loopbaantrajecten verder, maar nog steeds de baan niet gevonden waar ik écht enthousiast van werd. Tot het traject van Angie’s Company op mijn pad kwam. Het ging ineens niet meer om te onderzoeken wat ik leuk vind en waar mijn kwaliteiten liggen. Maar juist de vraag: wie ben ik en wat houd me tegen om de stap te zetten naar ander werk. Het grappige was dat het ‘probleem’ niet alleen bij mijn werk lag, maar vooral ook bij mijzelf. Tijdens de sessies zijn we hiermee aan de slag gegaan met als resultaat dat ik vele blokkades heb kunnen doorbreken, een andere mindset heb ontwikkelt, minder angsten heb en mijn baan leuker vindt. En de stap heb durven zetten om mijn passie achterna te gaan en me heb ingeschreven om een opleiding te gaan doen en uiteindelijk iets voor mezelf wil beginnen. Zo fijn om een doel te hebben“.

“Angela neemt de tijd en legt duidelijk uit wat ze doet. Wanneer ik emotioneel word mag dit gevoel er helemaal zijn. Er werd veel inzichtelijk, soms confronterend, maar Angela gaf mij het vertrouwen dat ik het aan kon. Ik ben nu vol enthousiasme en klaar voor wat er nog mag komen”.

“Angela heeft alles goed uitgelegd en is een prettig persoon in contact. Ze stelt vragen op een open en oordeelvrije wijze en hierdoor voel je je vrij te benoemen wat je ervaart en voelt”.