Reviews

Anderen vonden dit ervan:

Traject ‘Ontdekken wat je wilt’

“Na een bijzondere ontmoeting op vakantie heb ik een traject gevolgd bij Angela. Dit heeft mij zoveel inzichten gebracht. Qua werk ben ik door de gesprekken en oefeningen van Angela meer gaan vertrouwen op mijn gevoel. Na de NEI- sessies voel ik mij zelfverzekerder. Angela is een fijn positief persoon om mee te werken. Ik raad het iedereen aan die verder wil komen.”

“Ik ben bij Angela terecht gekomen ivm mijn zoektocht naar de juiste richting qua werk. Ik heb het traject als heel waardevol beschouwd, Angela voelde precies aan wat nodig was op een bepaald moment. Ook heb ik bruikbare tips meegekregen die ik thuis zelf kan toepassen. Door het traject bij Angela heb ik meer vertrouwen gekregen in mijn eigen kunnen waardoor er nog minder in de weg staat om mijn eigen pad te gaan volgen. Tot slot heb ik Angela ervaren als heel betrokken persoon, ook buiten de sessies om. Bedankt Angela voor de fijne sessies en je warme persoonlijkheid. En bedankt voor al je steun, toewijding en betrokkenheid!”

“Ik heb een traject bij Angela gevolgd, omdat ik graag een verandering wilde op werkgebied, maar iets in mij hield mij tegen om daadwerkelijk aan de slag te gaan. Door verschillende sessies waarin we in kaart brachten waar ik naar toe wilde werken en dit daadwerkelijk stap voor stap ging doen, maakte ik eindelijk de stappen die ik stiekem al zo lang wilde maken. Door middel van NEI sessies werd er tussendoor naar blokkades gekeken en door deze te verwijderen, behaalde ik zelfs nog voor het einde van het traject mijn opgestelde en voor mij bijna als onmogelijk voelende doelen. Ik vind het erg fijn hoe Angela werkt. Angela is vriendelijk, duidelijk en denkt goed mee. Ik ben haar erg dankbaar!

“Al jaren worstel ik met het vinden van een baan waar mijn passie ligt. Meerdere loopbaantrajecten verder, maar nog steeds de baan niet gevonden waar ik écht enthousiast van werd. Tot het traject van Angie’s Company op mijn pad kwam. Het ging ineens niet meer om te onderzoeken wat ik leuk vind en waar mijn kwaliteiten liggen. Maar juist de vraag: wie ben ik en wat houd me tegen om de stap te zetten naar ander werk. Het grappige was dat het ‘probleem’ niet alleen bij mijn werk lag, maar vooral ook bij mijzelf. Tijdens de sessies zijn we hiermee aan de slag gegaan met als resultaat dat ik vele blokkades heb kunnen doorbreken, een andere mindset heb ontwikkelt, minder angsten heb en mijn baan leuker vindt. En de stap heb durven zetten om mijn passie achterna te gaan en me heb ingeschreven om een opleiding te gaan doen en uiteindelijk iets voor mezelf wil beginnen. Zo fijn om een doel te hebben.”

NEI sessies

“Een hele nieuwe ervaring voor mij. Zowel enorm positief voor mijzelf als voor m’n zoontje van 1 jaar. Als fysiotherapeut kampte ik al 2 jaar met onverklaarbare rugklachten. Na 3 sessies bij Angela heb ik de rugklachten niet meer ervaren! Bijzonder ervaren om als fysio de alternatieve manier op te zoeken, maar sta er nu zeker helemaal voor open omdat ik heb ervaren dat het werkt! Mijn zoontje had sinds zijn geboorte een ontstoken oogje. Na 2 NEI sessies is dit niet meer terug gekomen. Als je al langer onverklaarbare klachten hebt, zou ik dit iedereen aanbevelen!!

“Jaren lang slikte ik pillen en gebruikte ik een neusspray voor mijn hooikoorts. Na een Nei-sessie bij Angela had ik deze pillen en neusspray niet meer nodig en waren mijn klachten, ook in de extreme hooikoortsperiode, verleden tijd.”

“Na 1 Nei sessie i.v.m. met een lichamelijke klacht (die ik al 2 jaar had ) werd duidelijk dat dit met een gebeurtenis uit het verleden te maken had. Pijn verdween daarna. Ze is heel geduldig, vriendelijk en legt alles goed uit. Erg professioneel.”

Angela neemt de tijd en legt duidelijk uit wat ze doet. Wanneer ik emotioneel word mag dit gevoel er helemaal zijn. Er werd veel inzichtelijk, soms confronterend, maar Angela gaf mij het vertrouwen dat ik het aan kon. Ik ben nu vol enthousiasme en klaar voor wat er nog mag komen.”

Angela heeft alles goed uitgelegd en is een prettig persoon in contact. Ze stelt vragen op een open en oordeelvrije wijze en hierdoor voel je je vrij te benoemen wat je ervaart en voelt.”

Ademsessies

“Lieve Angela, wat een topper ben je! Ik ging naar je toe voor de ademsessie, geen idee wat het inhield maar wilde het best proberen om van mijn vliegangst af te komen. Na het vragenstellen mocht ik op het matje gaan liggen en naar mijn buik gaan ademen. Eitje dat kan ik, dacht ik. Daarna via een tuutje ( geen idee hoe zo’n ding heet) door mijn mond naar mijn buik. Ook te doen. Vervolgens mocht ik mijn angst toelaten en doorvoelen… zo dat was even pittig maar met jouw hulp en fantastische begeleiding ben ik daar goed doorheen gekomen. En voelde ik de angst wegglijden. Jeetje wat was dat een bevrijding!! Twee dagen later ben ik het vliegtuig ingestapt en heb voor het eerst sinds 2001 weer zonder angst gevlogen. Hoe het kan? Geen idee. Maar het was zo fijn! Ik kan iedereen een ademsessie bij Angela aanraden!”

“Op 3 juni 2024 een ademsessie bij Angela mogen volgen. Ik had werkelijk geen idee wat ik hiervan moest verwachten. Maar wat een bijzondere en mooie ervaring! Ik kan heel moeilijk ‘voelen’ maar tijdens de sessie kwamen er gewoon tranen in mijn ogen! Voor mij een hele stap! Angela heeft me er heel goed doorheen begeleid, alles super goed uitgelegd en voor mij een hele mooie bijzondere ervaring! Kan jij moeilijk bij je emoties komen en verstop je ze voor van alles en iedereen, raad ik je aan bij Angela een ademsessie te ondergaan!

“Na wat vragen aan Angela (van Angie’s Company) ivm mijn ademhaling, die nogal ” hoog” zat, heb ik een afspraak gemaakt voor een Ademsessie. Voor de sessie ging ze het een en ander vragen, waarom ik zo hoog ademde en of ik misschien vaak naar adem ” hapte” enz. Dus algemene vragen. Toen ging ze helemaal rustig uitleggen hoe een sessie verloopt; wat ik kon verwachten en wat ze tijdens de sessie zou doen. Dat vond ik erg prettig want ik wist totaal niet wat ik kon verwachten. Er werd een rustgevend muziekje opgezet, en het mondstukje werd in mijn mond geplaatst (daar adem je ongeveer 45 minuten, in een vast ritme, door). Ook Angela ademde op het ritme mee en gaf het aan, als ze bijvoorbeeld de schouders ging aanraken of de benen/voeten. Allemaal duidelijk en uiteindelijk heel verrassend, omdat er diverse keren emoties los kwamen, die blokkades probeerde te doorbreken. Na de sessie moest ik wel even “bijkomen”, maar na een glas water, wat tissues en goede uitleg van Angela, werd het een en ander duidelijk. Het voelde alsof er iets van mijn schouders gevallen was en dat was prettig. Daarna heeft ze mij aanwijzingen gegeven omtrent de ademhaling en mindset en inmiddels gaat alles een stuk beter. Ik zou haar zeker adviseren, omdat ze zeer professioneel is en alles zeer rustig en duidelijk uitlegt.”