NEI sessie

Ik hoor je nu denken… ‘wat is NEI?’

Ik ga het je uitleggen.

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie. Heb je iets waar je last van hebt en graag vanaf zou willen? Dit kunnen allerlei soorten klachten zijn. Denk bijvoorbeeld aan lichamelijke klachten of mentale klachten. Ons lichaam probeert ons van alles te vertellen en duidelijk te maken. Geeft ons signalen. Echter wat wij vaak doen, in deze maatschappij, is niet willen voelen. Wegstoppen en doorgaan. We willen dat de klacht zo snel mogelijk weer verdwijnt. En zo onderdrukken we een heleboel. In plaats van te kijken waar een klacht vandaan komt, wat de oorzaak is.

Wat nu als je gaat luisteren naar je lichaam? En op zoek gaat naar de oorzaak van de klacht…

Met de NEI methodiek gaan we op zoek naar de oorzaak van klachten. NEI gaat er vanuit dat vrijwel elke ziekte, pijn of klacht een emotionele oorsprong heeft. Van wat we doen zijn we ons 5% bewust en 95% onbewust. Veel van wat we hebben ervaren en meegemaakt zijn we vergeten of hebben we weggestopt. Je bent je er niet bewust van. Echter wordt dit wel in je lichaam opgeslagen. Waardoor er klachten kunnen ontstaan.

Met NEI gaan we naar het onderbewustzijn, daar liggen de antwoorden. En gaan we onbewuste delen bewust maken.

Door middel van vragen te stellen aan dit onderbewuste geheugen wordt duidelijk wat er is gebeurd in het verleden, waardoor je nu in het heden ergens last van hebt. Zodra dit duidelijk is, kan het goed opgeslagen worden in het lichaam. En kan de klacht verdwijnen.

NEI kan ingezet worden bij heel veel klachten:

  • Lichamelijke klachten (pijn, eczeem, hooikoorts, allergie etc)
  • Emotionele problemen (niet lekker in vel, ongelukkig, perfectionisme, eenzaam, stress, onzekerheid, burn-out, negatieve gedachten die steeds weer terugkomen etc)
  • Persoonlijke ontwikkeling (je wilt het anders, werk gerelateerd)
  • Verslavingen
  • Chronische ziekten
  • Zwangerschap of kinderwens

Vind de achterliggende oorzaak van je klacht en je gaat van klacht naar kracht!

De investering voor een losse NEI sessie is €90 (incl. btw). En duurt ongeveer 75 minuten.

Pakket 1: 3x NEI sessies nu voor €247 (incl. btw) ipv €270.